Varmista yrityksesi tietoturva

Asiakirjatuhoojat kotiin ja toimistoon laajasta valikoimastamme.

Meiltä löydät yli 30 eri vaihtoehtoa pienistä kotikäyttöön tarkoitetuista paperisilppureista suuriin osastokäyttöisiin asiakirjatuhoojiin.

Rexel auto+ 130

Tuhooja automaattisella arkinsyötöll, tuhoaa myös niitit ja klemmarit.

Suoraanleikkaavat tuhoojat

 

 

 

 

 

 

Paperisilppurit kotiin ja toimistoon

Turvaluokan 1 ja 2 tuhoojat koti- ja toimistokäyttöön. Kotikäyttöön ja normaaliin toimistokäyttöön riittää yleensä turvaluokan 1 ja 2 paperisilppurit. Suoraan leikkaava tuhooja on yleensä nopeampia kuin ristiin leikkaavat paperisilppurit.

Suoraan leikkaavat tuhoojat kotikäyttöön

Paperisilppuri REXEL ALPHA (P1)

Tuhooja kotiin ja kotitoimistoon.

Tuhoaa 5 arkkia kerralla 6,5 mm suikaleisiin. Käynnistys ja pysäytys automaattinen. Peruutustoiminto. 10 litran jätesäiliö. Nopeus: 3 m/min.
Turvaluokka 1.

Suoraan leikkaavat tuhoojat pieneen toimistokäyttöön

Paperisilppuri REXEL PROMAX RES823 (P2)

Rexel Promax tuhoojat toimivat jopa 3 kertaa pidempään ilman ylikuumenemista, kuin muut markkinoilla olevat tuhoojat. Käyttöaikaa pidentävä sisäänrakennettu tuuletus.

Suoraanleikkaava tuhooja toimisto- ja kotikäyttöön. Jopa 50% hiljaisempi käyntiääni normaaleihin tuhoojiin verrattuna!  Jätesäiliöön mahtuu enemmän silppua eikä sitä tarvitse tyhjentää niin usein uuden teknologian ansiosta. Käynnistys / pysäytys automaattinen. Tuhoaa 8 arkkia kerralla 6 mm suikaleeksi. Tuhoaa myös luottokortteja ja niittejä. Syöttöaukon leveys 220mm. 23 litran jätesäiliö (vastaa 200 A4 arkin tuhottua jätemäärää). Nopeus: 3 m/min. Takuu 2 vuotta. Turvaluokka 2.

Paperisilppuri REXEL PROMAX RES1123 (P2)

Rexel Promax tuhoojat toimivat jopa 3 kertaa pidempään ilman ylikuumenemista, kuin muut markkinoilla olevat tuhoojat. Käyttöaikaa pidentävä sisäänrakennettu tuuletus.
Superhiljainen suoraanleikkaava tuhooja (70dB)! Tuhoaa 12 arkkia kerralla 5,8 mm suikaleisiin. Tuhoaa myös niittejä ja luottokortteja. Jätesäiliön koko 23 litraa. Ihanteellinen pienille ja keskisuurille toimistoille. 15 minuutin tuhoamisaika. Takuu 2 vuotta.Turvaluokka 2.

 

Suoraan leikkaavat tuhoojat toimistokäyttöön

Asiakirjatuhooja REXEL PROMAX RSS1838 (P2)

Rexel Promax tuhoojat toimivat jopa 3 kertaa pidempään ilman ylikuumenemista, kuin muut markkinoilla olevat tuhoojat. Käyttöaikaa pidentävä sisäänrakennettu tuuletus.     30 minuutin tuhoamisaika. Tuhoaa 18 arkkia kerralla 6 mm suikaleisiin. Tuhoaa myös CD:t, luottokortit, klemmarit ja niitit. Hiljainen käyntiääni. Automaattinen virrankäynnistys, katkaisu ja hätäkatkaisu. Opastava näyttö. Liikkuu helposti. 38 litran paperikori (vastaa 432 arkin jätemäärää). Syöttöaukon leveys 230 mm. 2 vuoden takuu.
Turvaluokka 2


Asiakirjatuhooja REXEL MERCURY RDS2250 (P2)

Mercury™ Jam Free-tekniikka: asiakirjatuhoojan syöttöaukossa on sensorit, jotka mittaavat tuhottavan paperinipun paksuuden. Jos paperimäärä on tuhoojan kapasiteetin sallimissa rajoissa, laitteen telat pyörittävät paperit silputtavaksi. Jos paperia on liikaa telat eivät liiku.

Syöttöaukossa edistyksellinen merkkivalo: punainen valo ilmoittaa mikäli tuhottava paperinippu ylittää laitteen arkkikapasiteetin - vältyt sekä paperitukoksilta että laitteen ylikuormittamiselta! Tuhoaa 22 arkkia kerralla 5,8 mm suikaleisiin. Tuhoaa myös CD:t, luottokortit, klemmarit ja niitit. Hiljainen käyntiääni. Automaattinen virrankäynnistys, katkaisu ja hätäkatkaisu. Opastava näyttö. Helposti liikuteltava. 50 litran paperikori (vastaa 400 arkin jätemäärää). Syöttöaukon leveys 250 mm. Nopeus: 5 m/min.
Turvaluokka 2.

 

Tutkiiko joku papereitasi?

Varmista yrityksesi tietoturva Rexel tuhoojilla!

Paperisilppurit 24h toimitusajalla. Jo seuraavaksi työpäiväksi alueilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Vaasa, Seinäjoki ym.
Isommissa tuhoojissa kysy toimitusaikaa.

OFITEC OY

Kattilalaaksontie 1
02330 ESPOO
Puh: (09) 5868 940
ofitec@ofitec.fi

aaa-logo Suomen Vahvimmat